Ångerrätt

Retur- och ångerrätt:

100 dagars returrätt

Du har rätt att öppna förpackningen och prova varan om förpackningen är återförslutbar. Var dock försiktig när du provar varan. Returnerade varor ska skickas tillbaka i oförändrat skick. Vill du byta en vara gör du det enkelt genom att returnera den till oss och beställa en ny på Kidsland.se. När vi har kontrollerat och godkänt din retur, återbetalas summan av de returnerade varorna till ditt bankkonto.Om du inte är 100% nöjd med ditt köp, returnerar du helt enkelt dina varor. Det enda vi kräver är att du har ett ordernummer att hänvisa till.

Då returen returnerats med vår förbetalda retursedel (79kr) men väljer du att inte använda vår retursedel, står du själv för eventuella returkostnader. Vi har returfrakt avgift 79 kr. Returfrakten justeras i samband med återbetalningen av dina pengar.
Kontakta oss på kund@kidsland.se skicka beställningsnummer och namnet på varan du vill returnera, då kommer vi att skicka en returetikett som du kan använda för att skicka tillbaka varan. Att returnera med den förbetalda returfraktavin kostar 79 kr som sedan dras av från din återbetalning eller läggs på din faktura. Vill du så kan du på annat sätt själv ordna med retur till vår returadress:

Kidsland, Hyttebovej 17. 2660 Brøndby Strand (Denmark)


Har du inte betalat fraktkostnader, eftersom köpet är över gränsen för fri frakt (449 kr) och returnerar du objekt i en omfattning som leder till den totala ordersumman slutar under gränsen för fri frakt, kommer att kompenseras fraktkostnader.

Om du returnerar hela beställningen, kommer du att återbetalas det belopp som du betalade vid köpet, exkl. fraktavgift och faktura expeditionsavgift (Om du väljer fakturabetalning)

Kom ihåg att spara ditt ordernummer till eventuella reklamationer.

Du kan skicka varorna i lämplig förpackning. Det är viktigt att själva varorna har kvar sin originalförpackning, till exempel etiketten på klädesplagg. Annars kan vi inte godkänna din retur.

Fäst returetiketten ovanpå paketet och förslut ordentligt.

 

Så här gör du en retur

1. Kontakta vår kundtjänst via vårt kontaktformulär, mail eller på telefon och anmäl din retur. Du får sedan en förbetald fraktsedel (79 kr) som du använder för att returnera dina produkter. Du kan som alternativ fylla i Konsumentverkets standardformulär för att utöva din ångerrätt. Standardformuläret kan du ladda ner här. Var noga med att uppgifterna är korrekta och tydliga.

2. Skriv orsaken till returen på en lapp med ditt namn och ditt ordernummer, Förpacka varan ordentligt, använd den ursprungliga produktförpackningen samt ett skyddande transportemballage, likvärdigt det som varan levererades i till dig.

3. Returnera varan till Kidsland med hjälp av den returfraktsedel ni fått skickad till er.

När du utnyttjar din ångerrätt står du som kund för returfrakten. Vi har returfrakt avgift 79 kr. Returfrakten justeras i samband med återbetalningen av dina pengar.

Återbetalning görs så snart som möjligt och senast inom 14 dagar från det att vi mottagit och registrerat din retur på vårt lager. Har du en obetald faktura för din order är det viktigt att du själv flyttar fram förfallodatum.

Vi rekommenderar er att alltid kontakta oss innan varan sänds i retur, oavsett anledning för returen.


Byta en vara:

Vill du byta en vara, exempelvis till en annan storlek eller färg gör du det enkelt genom att returnera varan till oss och beställa en ny på Kidsland.se. Ange inga önskemål om byte i returpaketet, den önskade varan kan vara slutsåld när ditt paket kommer fram till oss. Med vår kostnadsfria leverans (gäller endast vid köp för minimumbeloppet 449 SEK) kan du få rätt storlek eller färg snabbast genom att lägga en ny beställning. När vi fått in din retur kommer vi att kreditera ditt konto

Returadressen är: Kidsland, Hyttebovej 17, 2660 Brøndby Strand (Danmark)
 
Reklamation:

Alla produkter omfattas av köplagens regler om 24 månaders garanti.

Garantin innebär att du som kund kan reklamera varan inom 24 månader efter köpet.

Kidsland förbinder sig att få den reparerad eller utbytt, ge pengarna tillbaka eller ge en prissänkning beroende på reklamationens specifika situation.

Garantin täcker inte fel eller skador som orsakas av felaktig användning, bristande underhåll eller normalt slitage. Vid en reklamation gör du följande: Skicka ett e-postmeddelande till Kund@kidsland.se med följande information: Namn, ordernummer, beskrivning av felet och eventuellt ett foto på felet.

Vi kommer sedan att kontakta dig och komma överens om hur den felaktiga produkten ska returneras om reklamationen är berättigad. Om den ska returneras skickar vi dig en returetikett, du är inte ekonomiskt ansvarig för att skicka tillbaka dina varor vid en reklamation - detta ansvar ligger hos Kidsland.

Returadressen vid reklamationer är: Kidsland, Hyttebovej 17, 2660 Brøndby Strand (Danmark) Kom ihåg att spara ditt ordernummer till eventuella reklamationer.